F A Q

Du har frågor och har svar!

Nedan är bara några av de frågor som vi hör regelbundet. Självklart , om du inte hittar det du undrar, tveka inte att kontakta oss. Vi gör allt vi kan för att se till att du får svar på dina frågor. – Jag har aldrig tagit Melanotanbefore. Hur mycket ska jag köpa och hur länge varar den? Melanotan har två faser. Under fas ett, eller “laddningsfasen ” du kommer att ta en injektion varje dag tills du uppnår skuggan du önskar, det brukar ta tre till fyra veckor. Efter detta går till fas två, eller som det kallas “underhållning” fas, i att du tar en injektion en gång eller två gånger i veckan bara för att hålla skuggan som du redan har uppnått.

De flesta behöver köpa en 30 eller 50 mg paket för första gången, beroende på deras vikt.
Att överväga:

– Stark solexponering gör tonen mörkare dramatiskt.
– Om du väljer att sluta ta Melanotan så färgen måste du sakta tyna bort i cirka tre månader.

– Hur gör jag blandar Melanotan?

Det första steget är att skära ett jack på toppen av vattenbehållaren , så att man får de små repor. Detta steg underlättar brytningen. Detta sker till exempel med en middag kniv, sax eller nagelfil, etc.

Slingrar sedan in i vattenbehållaren i en handduk och försiktigt knäcka toppen av det.

Dra sedan upp vattnet med en av de medföljande injektionsverktyg från den öppna vattentanken. Sprutan är insatt sedan i mitten av den lilla cirkeln på den grå gummilocket som sitter på Melanotanbehållaren. Efter att ha tryckt nålen sprutar den i vattnet som skall upprättas. Då sprutan inte håller allt vatten kommer att vara att upprepa proceduren tills mannen kom upp allt vatten. Man behöver också luta den för att få upp allt vatten.

 

– Hur vet jag hur mycket Melanotan jag tar per injektion?

Det beror på din kroppsvikt. Titta under “dos” och vi kommer att hjälpa dig att hitta den dos du ska vara på.

– Var ska jag injicera Melanotan?

Du kan faktiskt göra detta var som helst på kroppen där du har en högre andel fett. Men de flesta väljer att injicera i området runt magen. .
Det viktiga att komma ihåg är att rotera injektionsställen . Det räcker med några centimeter i vardera riktningen varje gång för att variera platserna.

– När kommer jag börja se resultat?

Du bör märka en förändring i tonen i huden i tre till fyra veckor. Om du har fräknar, kan du förvänta dig att dessa bli mörkare innan din faktiska hudton blir mörkare ton.

– Behöver jag att sola för att få resultat?

Detta beror på pigmentering , är du normalt svårt att få en solbränna, du kommer mycket sannolikt att behöva sola en gång i veckan i början av ditt intag. Vi rekommenderar dock att du halvera den normala tiden som ett vanligt sola.

Har du dock mycket lätt att få en solbränna, bör du börja märka resultat utan att behöva utsätta sig för solen, men det finns inga nackdelar med att kombinera intaget av en måttlig konsumtion solarium.

– Hur länge kvarstår min solbränna efter att jag slutat använda Melanotan?

Om du slutar att använda Melanotan kommer din färg gradvis försvinna, precis som en naturlig solbränna. Det tar ungefär tre månader innan färgen är helt borta.

De flesta människor, dock föredrar att i stället för att låta färgen att försvinna och sedan behöva gå igenom “upload” fas igen, de byter till något som kallas “underhållsdos” där de tar injektioner en gång eller två gånger i veckan, och på så sätt håller hudfärg de uppnått.

– Kan jag kombinera Melanotan med mina andra mediciner?

Melanotan har inte vid någon studie visat farligt eller olämpligt att störa andra mediciner, örter eller vitaminer.

Men naturligtvis, om du är orolig kombineras med vissa mediciner, bör du kontakta din läkare.

– Vad biverkningar har Melanotan?

Som med alla läkemedel, finns de biverkningar som du bör veta innan du bestämmer dig för att använda Melanotan.

Om två i 10 människor upplever följande biverkningar:

  1. Illamående
  2. Rodnad (endast efter den första injektionen)
    Dessa biverkningar brukar bara vara märkbar under de första dagarna av intaget och sedan långsamt under vart och ett av kroppen vant sig vid beredningen.

Andra vanliga “biverkningar” som dock de flesta användare av Melanotan ser som positiva är att man får en minskning av aptit och även en ökning av sexlusten.

– Hur Melanotan förvaras?

Lagring av Melanotan är mycket viktigt, annars riskerar du att produkten sakta bryts ned och blir ineffektiv.

Den enda riktiga lagring av Melanotan kyls, det får aldrig vara slarvig med. En oblandad produkt finns på rätt lagrings hållbarhetstid på 1-2 år, medan endast i blandad form har en hållbarhet på sex till tio veckor, varför inte blanda mer än en flaska åt gången.

– Skickar ni order i diskret förpackning?

Alla beställningar levereras i diskret förpackning med en diskret avsändare. Det är inte på något sätt vad objektet från oss innehåller. – Vad leveransmetod har du och vad kostar det? Vi skickar ut order av post- och fraktkostnader är 50, -, du vill ha försändelsen skickas i vägen så att du får ett spårningsnummer av oss och kan följa transporten rutt för dig som det kostar 150: – – Vad händer om jag är inte nöjd med den produkt (er) jag köpa? Eftersom inte alla reagerar på samma sätt för varje medicinering, kan det vara så att du behöver en annan produkt. Kontakta oss och vi kommer att ersätta din produkt. Om vi inte kan hitta en produkt som fungerar för dig, kommer du att få dina pengar tillbaka! – Hur lång tid tar det att få min beställning? Efter att vi har mottagit din betalning kommer vi att skicka ut din beställning inom 3 dagar. Efter att det tar för kunder i Sverige ca 5 arbetsdagar innan de får sina order. För våra kunder i övriga Europa som leveransen sker upp till 7 dagar.