Hur kommer Melanotan fungerar för mig?

Varje människas erfarenhet av Melanotan kan variera, vi vet att människor med liknande hudtyper tenderar att få liknande resultat. Så, när du vet vilken hudtyp du tillhör, kan du få en ganska god uppfattning om vilka effekter man kan förvänta sig Melanotan.

Vi har delat in hudtyper i fem olika kategorier:

Typ 1 = Vad är solbränna?
Typ 2 = Mellan
Typ 3 = Standard
Typ 4 = Lätt att bli brun
Typ 5 = är Ingen garvning behövs

Nedan har vi skrivit ned några riktlinjer som du kan använda
att ta reda på deras hudtyp och då också vad du kan räkna med att få strömmen.

Typ 1: Vad är solbränna?

Denna blek nyans är den mest känsliga för solexponering. Denna grupp brinner ofta och är aldrig helt brun, och sedan dra av det mycket lätt. De är också ofta fräknar när de vistas i solen.

Vad du kan förvänta:

Om du har massor av fräknar, de kommer att få mörkare innan du får en brunare färg .. Några nya fräknar kan också dyka upp. Inte panik, är detta helt normalt och faktiskt ett tecken på att Melanotan fungerar för dig. Eftersom din hudtyp är naturligt blek, kommer din laddningsfas vara längre än för andra. Du behöver en ganska stor mängd Melanotan i ditt system innan tonen i din hudförändringar. De flesta kunder med denna hudtyp börjar uppleva en förändring i deras färg kring den fjärde veckan.

Under tiden kommer du antagligen även behöver en måttlig mängd solexponering för att uppnå en djup solbränna, men du kommer definitivt inte att bränna dig. Dina fräknar blir också mindre märkbara som din totala hudton blir mörkare och mörkare.

Innan du vet ordet av har du solbränna som du alltid velat!

Typ 2: “Mellan”

Denna grupp är mycket blek, men har fortfarande problem med pigmentet. De brinner lätt och dra ofta, men kan så småningom utveckla en lätt solbränna.

Vad du kan förvänta:

De flesta av våra kunder hör till denna hudtyp och Melanotan oftast fungerar mycket bra för dem. Om du har fräknar, kan du förvänta dig att dessa mörknar snabbare än resten av huden (mest troligt inom den första veckan). Även några nya fräknar kan tyckas uppstå. Din hud bör börja mörkna runt den tredje veckan efter starten. Du behöver en liten mängd solexponering (mindre än de med hudtyp 1) innan du får den färg du vill.

* En hjälpsam tips: Ditt ansikte och dina armar kommer förmodligen bli mörkare snabbare än resten av kroppen, eftersom de utsätts för majoriteten av solexponering. För att få en jämn solbränna, använd en låg solskyddsfaktor dessa områden.

 

Typ 3: “Standard”

De flesta av de personer som ingår i denna kategori och avser de människor som är måttligt lätt att vara brun i solen. De har ofta fräknar och innefattar också de som har lite svårare att bli brun och bara tenderar att vara “ljusbrun”.

Vad du kan förvänta:
Melanotan fungerar bra för personer med denna hudtyp. För dem som har fräknar som dessa kommer att bli mörkare innan resten av din hudfärg. Du kan se en förändring i ditt totala nyans efter tio dagar, men för de flesta människor det brukar ta upp till tre veckor. Personer med denna hudtyp vanligtvis inte utsätta sig för solen alls att märka en skillnad i deras skugga. Om du bestämmer dig för att utsätta sig för solen så att din hud kommer att mörkna snabbt till en djup brun färg. Det är viktigt att komma ihåg är att varje del av kroppen utsätts för solexponering (ansikte, armar, händer, etc.) kommer att mörkna snabbt. Därför, om nödvändigt, en solkräm om du tycker att dessa områden inte matchar resten av kroppen.

Typ 4: “Lätt att bli brun”

Om detta är du anser dig lycklig. Denna grupp sällan (om någonsin) brinner i solen och ofta djupa mörkbruna solbränna. Den peeling ofta och lätt blir brun med minimal solexponering.

Vad du kan förvänta:
De flesta kunder med denna hudtyp behöver inte Melanotan för att få en perfekt solbränna. Istället använder de Melanotan som ett sätt att få sin solbränna utan att utsätta sin kropp för solens skadliga strålar, eller behöva använda kladdiga krämer. Personer med denna hudtyp kommer att mörkna mycket snabbt och kommer att behöva en mycket kort laddningsfas. De kommer att se resultat efter bara en vecka, men det kan också ta så lång tid som upp till två-tre veckor. De behöver inte utsätta sig för solen för att märka en förändring i deras skugga. Deras hud mörknar på egen hand utan solexponering eller solarium.

* Lite råd: Om du väljer att utsätta dig för solen ändå så du bör använda massor av solskyddsmedel och vara noga med att inte vara alltför mörk.

Typ 5: “Ingen solning behövs”

I denna grupp ingår personer som är djupt pigmenterade och aldrig brinna. De är okänsliga för solljus. De inte lossna eller fräkne och är naturligt mörka utan solexponering.

Vad du kan förvänta:
Personer i denna grupp som är intresserade av att använda Melanotan är sannolikt en hud som albinos. Även Melanotan aldrig användas som en behandling eller botemedel mot hudåkommor, vi har de kunder som också har fått ett bra resultat från att göra det. Det är verkligen något värt att överväga och eventuellt prova men givetvis efter samråd med din läkare.

Quicktan.se: Leverantr of Melanotan